قدرت حفاظتی رژیم غذایی مدیترانه ای در بیماران قلبی

تحقيقات نشان مي دهد؛

قدرت حفاظتي رژيم غذايي مديترانه اي در بيماران قلبي

تحقيق جديد بيانگر اين مطلب است که خوردن رژيم غذايي مديترانه اي موجب طولاني تر شدن عمر بيماران قلبي مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، محققان ايتاليايي در تحقيقي، حدود ۱۲۰۰ بيمار در ايتاليا را به مدت ميانگين ۷ سال تحت نظر داشتند. ۲۰۸ نفر از اين بيماران در طول اين مدت فوت کردند.

پژوهش هاي بعدي نشان داد کاهش ريسک مرگ در اين افراد عمدتا ناشي از مصرف بيشتر غذاهاي خاصي در رژيم غذايي مديترانه اي بوده است: ميوه، ماهي، سبزيجات، مغزيجات آجيلي و روغن زيتون.

دکتر جيوواني دي گائتان، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «پيروي از رژيم غذايي مديترانه اي موجب کاهش ريسک مرگ و مير، نه تنها در جمعيت عمومي، بلکه در بيماران مبتلا به حمله قلبي مي شود.»

وي در ادامه مي افزايد: «مرگ به هر علتي هم در گروه پيروي کننده از رژيم غذايي مديترانه اي و هم در گروهي که به طور متوسط از رژيم غذايي پيروي کرده بودند کاهش يافت، اما کاهش اين ريسک در گروهي که فقط از رژيم غذايي مديترانه اي پيروي مي کردند در حدود ۳۷ درصد بود.»