پنج شنبه 2 خرداد 1398 - 18 رمضان 1440 - 23 مي 2019
صفحه اصلي/اجتماعي(جوانان، خانواده، بانوان و...)

تیز بینی در خانه داری

تيز بيني در خانه داري

خمير دندان را با پارچه روي آن بماليد کاملا پاک مي شود.
پاک کردن اثر مداد از روي ديوار
خمير دندان براي پاک کردن اثر مداد از روي ديوار موثر است. خمير دندان را با پارچه روي آن بماليد کاملا پاک مي شود.
تميز کردن و برق انداختن وسائل
براي تميز کردن و برق انداختن ظرفشوئي يا وسائل استيل و يا گوشي تلفن، پنبه را آغشته به الکل کنيد و به سطح آن بماليد.
پاک کردن اثر رنگ از روي شيشه
رنگ کهنه و يا خشک شده يا قلم مو ها با استون پاک مي شود. شيشه ها را با پارچه آغشته به استون پاک کنيد، اثري از رنگ باقي نمي ماند .
پوست کندن تخم مرغ آب پز
تخم مرغ آب پز را بعد از جوشيدن حدود 1 دقيقه زير آب سرد نگه داريد پوست آن مانند يک نوار متصل به هم کنده  مي شود.
چه کنيم تخم مرغ هنگام آب پز شدن ترک نخورد.
قبل از اينکه تخم مرغ را آب پز کنيد درون ظرف مورد نظر کمي نمک بريزيد ،ديگر تخم مرغها ترک بر نمي دارد.
کندن پوست گردو
اگر گردوي خشک را در آب نمک بخوابانيد، بعد از چند ساعت حالت گردوي تازه پيدا مي کند و پوستش به راحتي کنده   مي شود.
پاک کردن لکه هاي قهوه، کاکائو، شير
لکه هاي قهوه، کاکائو، شير را با آب نيم گرم و صابون پاک مي شود، اگر کمي از رنگ آن باقي ماند بوسيله جوهر ترشک پاک مي شود.
آبگوشت پرمايه !
براي آنکه آبگوشت شما غليظ تر و پرمايه تر شود چند تکه نان به داخل آن بيندازيد.
اسپاگتي نچسب !
براي آنکه برنج،ماکاروني،اسپاگتي ياهر ماده نشاسته دار ديگر هنگام پختن به هم نچسبد، قبلاً دو قاشق روغن خوراکي به آب آن اضافه کنيد مشکل شما حل خواهد شود.
پلو قالبي
سفيد مثل ياس!
اگر هنگام پختن پلو يا کته يعني زماني که برنج در داخل آب شروع به جوشيدن مي کند، مقدار کمي آبليمو يا آب نارنج يا آبغوره يا يک تکه زاج سفبد به آب برنج اضافه کنيد، نه تنها پلو يا کته را مانند ياس سفيد مي کند، بلکه دانه هاي آن را نيز از هم جدا ساخته مانع از چسبيدن آنها به يکديگر و در نتيجه له شدن برنج مي شود.
جلوگيري از وارفتن غذا !
براي آنکه مواد خوراکي مانند کوفته و غيره در آب از هم نپاشد و به اصطلاح وا نرود قدري آرد ياتخم مرغ به آن بيفزايد و حرارت آتش را زياد کنيد.
کف جانانه !
براي آنکه سفيده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، قدري نمک به آن اضافه کنيد. سپس هم بزنيد خيلي زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد.
خاصيت روغن!
هنگام جوشاندن برنج، لويبا وحبوبات ديگر يک کاغذ روغني را به بالاي قابلمه يا ديگ بماليد و يا چند قطره روغن خوراکي به آن اضافه کنيد اين کار باعث خواهد شد که محتوي ديگ يا قابلمه دير تر از حد معمول بجوشد و در نتيجه طعم و مزه آن بهتر و لذيذتر خواهد شد.
نمک ناپز !
هنگام پختن نخود و لوبيا ساير حبوبات هيچگاه به آن نمک نزنيد زيرا سفت خواهد شد و ديرتر مي پزد.
 
منبع: نسيم رضوان
 

مقالات مرتبط

نکات طلايي خانه داري


 
تعداد بازديد:1245 آخرين تغييرات:89/12/15
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر