سه شنبه 19 فروردين 1399 - 13 شعبان 1441 - 7 آپريل 2020
صفحه اصلي/پزشكي


 
 


 










 


 




 








خروجي RSS

خوردن تخم مرغ باعث تقویت حافظه می شود

بر اساس پژوهش هاي جديد:

خوردن تخم مرغ باعث تقويت حافظه مي شود

خبرگزاري فارس: نتايج تحقيقات تازه پزشکي نشان مي دهد که خوردن منظم تخم مرغ و مرغ باعث تقويت حافظه و جلوگيري از پيري سلولهاي مغز مي شود.


خبرگزاري فارس: خوردن تخم مرغ باعث تقويت حافظه مي شود

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعي فارس به نقل از خبرگزاري خاورميانه، اين تحقيقات اولين تحقيقات در نوع خود است که اشاره مي کند؛ تخم مرغ و مرغ مواد مغذي بويژه ماده "کولاين" دارد که از مغز را از ابتلا به پيري محفوظ مي دارد.

پژوهشگران گفتند: مواد غذايي نظير ويتامين "ب" در مرغ، تخم مرغ، ماهيان و برخي از سبزيها و لوبيا وجود دارد که همه اين غذاها شادابي و جواني سلولهاي مغزي را حفظ مي کنند.

نتايج اين تحقيقات تاکيدي بر تحقيقات پزشکي گذشته است که تاکيد مي کند: پيروي از يک رژيم غذايي متوازن و غني از ويتامين ها و پروتئين ها، پويايي و شادابي اکثر سلوهاي بدن و مغز را حفظ مي کند.

در اين پژوهش 400 فرد 36 تا 83 سال مورد بررسي قرار گرفت و از آنها خواسته شد تا فرم عادت هاي غذايي و شيوه زندگي روزانه خود را از سال 1991 تا 1995 ميلادي پر کنند تا سطح و عملکرد حافظه آنها در اين دوره اندازه
گيري شود و تصاويري نيز از مغز آنها گرفته شد.

نتايج اين پژوهش نشان داد زنان و مرداني که مرغ و تخم مرغ حاوي ماده کولاين را مصرف مي کردند، از سطح و عملکرد حافظه بهتري نسبت به کساني که به اندازه کافي از اين غذاها نمي خوردند، برخوردار بودند.



 
تعداد بازديد:1088 آخرين تغييرات:90/10/15
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر