سه شنبه 29 خرداد 1397 - 5 شوال 1439 - 19 ژوئن 2018
صفحه اصلي/پزشكي

پیاز قرمز از ابتلا به بیماری قلبی و سرطان پیشگیری می‌کند

پياز قرمز از ابتلا به بيماري قلبي و سرطان پيشگيري مي‌کند

خبرگزاري فارس: تحقيقات در آمريکا نشان مي‌دهد که مصرف پياز قرمز از ابتلا به بيماريهاي قلبي، ديابت و سرطان پيشگيري مي‌کند.


 

 
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس به نقل از خبرگزاري خاورميانه، مصرف پياز فوايد بيشماري دارد به گونه‌اي که حاوي مقادير زيادي ماده پولي فينول است.

ماده پولي فينول داراي عناصري است که از بدن در مقابل برخي از بيماريها محافظت مي‌کند و پياز بيشترين ماده خوراکي است که داراي اين ماده است.

پياز به طور کلي فوايد زيادي براي بدن انسان دارد اما پياز قرمز حاوي بالاترين ميزان فلاووئيد در طبقات خارجي خودش است.

تحقيقات دانشگاه کورنيل آمريکا نشان مي‌دهد که ماده فلاووئيد مي تواند به کاهش خطر ابتلا به بيماري سرطان و بيماريهاي قلبي و ديابت کمک کند.

بر اساس اين تحقيقات، ماده فلاووئيد همچنين حافظه را در بخش فوقاني مغز تقويت مي‌کند.

پياز سرشار از ويتامين‌هاي A و B و C است و نيز داراي آهن، آهک، فسفر، پتاسيم، سديم، گوگرد، يد، سلنيوم، سيليس و قند است که به طور مستقيم جذب بدن مي‌‌شود.

پياز براي افرادي که دچار بي‌ خوابي هستند، مفيد است و در صورت مصرف زودتر خواب به سراغ انسان مي‌آيد و همچنين لثه‌ها را تقويت مي‌‌کند و رنگ چهره را روشن مي‌‌سازد.

مصرف پياز کلسترول بد خون را کاهش مي‌دهد و به جاي آن سبب افزايش کلسترول خوب مي‌شود و براي درمان يبوست، بي‌خوابي، ميگرن، چاقي، ورم گلو، پروستات، بواسير، يرقان و بسياري بيماري‌هاي ديگر مفيد است.



 
تعداد بازديد:1167 آخرين تغييرات:90/12/14
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر