دوشنبه 7 خرداد 1397 - 12 رمضان 1439 - 28 مي 2018
صفحه اصلي/اخبار تصويري

معارف گياهي : خربزه

مشخصات: ميوه گياهي است از خانواده Cucurbitaceae، بوته آن شبيه بوته خيار است و مثل آن خزنده و يک ساله و داراي برگهاي پهن و پرزدار و خشن مي باشد.

ترکيبات شيميايي ميوه خربزه:

در يکصد گرم گوشت شيرين و خوردني آن مواد زير وجود دارد:

آب، هيـدراتهاي کربن، کلسيم، پتاسيم، فسفـر، ويتامين A و C و B، نياسين، تيامين، آهن و ترکيبات يد دار و مواد چرب.

خواص و کاربرد:

خوردن اين ميوه باعث ترميم سلولهاي بدن مي شود. کم خوني هاي مختلف را برطرف مي سازد. براي کليه مفيد است، ادرار آور است و سنگ مثانه را خارج مي کند.

در درمان سل ريوي، يرقان، نقرس، بواسير و رماتيسم مؤثر است. اگر قبل از غذا خورده شود اشتهاآور است. در يک تحقيق جديد و جالب دانشمندان به اين نتيجه رسيده اند که خوردن خربزه و انواع آن (طالبي و گرمک) از انعقاد و لخته شدن خون که عامل اصلي حمله هاي قلبي است جلوگيري مي کند. البته لازم به يادآوري است کساني که بيماريهاي دستگاه گوارش دارند يا مبتلا به ديابت هستند و کودکاني که مبتلا به اسهال مي باشند بايد از خوردن آن پرهيز نمايند

تعداد بازديد:1916 آخرين تغييرات:86/06/20
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر