پنج شنبه 26 تير 1399 - 24 ذي القعده 1441 - 16 ژولاي 2020
صفحه اصلي/پزشكي

رابطه خوردن غذاهای خانگی و کاهش خطر ابتلا به دیابت

تحقيقات پزشکي نشان مي دهد؛

رابطه خوردن غذاهاي خانگي و کاهش خطر ابتلا به ديابت

بر اساس نتايج تحقيقات پزشکي، خوردن غذاهاي خانگي در کاهش ابتلا به ديابت نوع ۲ نقش دارد.

به گزارش‌خبرنگار مهر ، افرادي که هر روز ناهار و شام آماده شده در خانه را مصرف مي‌کنند، ۱۳ درصد کمتر از کساني که در هفته فقط ۶ وعده غذاي خانگي مي‌خورند، در معرض ابتلا به بيماري ديابت نوع ۲ قرار خواهند داشت.

ديابت نوع ۲ يکي از اصلي‌ترين فاکتورهاي خطر براي بروز بيماري‌هاي قلبي به شمار مي‌رود. در اين مطالعه، اطلاعات مربوط به ۵۸ هزار زن و ۴۱ هزار مرد به مدت ۳۶ سال (بين سال‌هاي ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۲) مورد بررسي قرار گرفت. هيچکدام از اين افراد در آغاز مطالعه به ديابت، بيماري‌هاي قلبي و يا سرطان مبتلا نبودند.

پژوهش‌هاي گوناگون نشان داده است که مصرف غذاي بيرون از خانه و به ويژه فست فود با کاهش کيفيت رژيم غذايي و البته وزن بالاي کودکان و نوجوانان همراه است.

در اين مطالعه مشخص شد که مصرف وعده‌هاي غذايي تهيه شده در خانه با کاهش وزن در طي دوره‌اي هشت ساله در ميانسالي و سالمندي همراه است. گفتني است افراد چاق بيشتر از بقيه در معرض بروز ابتلا به بيمارهاي قلبي عروقي و نيز ديابت نوع ۲ هستند.

تعداد بازديد:604 آخرين تغييرات:94/08/21
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر