یکشنبه 29 مهر 1397 - 11 صفر 1440 - 21 اكتبر 2018
صفحه اصلي/پزشكي

تاثیر مصرف آهن بر کاهش خواص چای سبز

تحقيقات پزشکي نشان مي دهد؛

تاثير مصرف آهن بر کاهش خواص چاي سبز

محققان در تحقيقات آزمايشگاهي خود دريافتند که مصرف همزمان چاي سبز با رژيم غذايي حاوي آهن به شکل قابل توجهي موجب کاهش خواص چاي سبز مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، چاي سبز به عنوان يک آنتي اکسيدان قوي داراي خواص زيادي براي سلامت است، اما محققان دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا در تحقيقات اخير خود دريافتند مصرف همزمان اين نوشيدني گياهي با رژيم غذايي حاوي آهن، به شدت موجب کاهش خواص اين ماده ارزشمند مي شود.

به گفته محققان اين مطالعه، «اگر بعد از يک وعده غذايي غني از آهن، چاي سبز نوشيده شود، ترکيب اصلي موجود در چاي با آهن پيوند مي خورد. در اينصورت، چاي سبز خاصيت بالقوه خود به عنوان يک آنتي اکسيدان قوي را از دست مي دهد. به منظور دستيابي به خواص چاي سبز، بهترين راه عدم مصرف ان با رژيم غذايي غني از آهن است.»

مواد خوراکي غني از آهن شامل گوشت قرمز و سبزي هاي برگدار تيره نظير کلم و اسفناج است. به گفته محققان، نتايج اين مطالعه در مورد مکمل هاي آهن هم صادق است.

اين تيم تحقيق دريافتند که EGCG ترکيب اصلي موجود در چاي سبز است که به شدت موجب توقف آنزيم ضدالتهابي آزادشده از طريق سلول هاي خوني سفيد در طول التهاب مي شود. اما زمانيکه EGCG و آهن همزمان باهم مصرف شوند، پيوند اين دو باهم موجب کاهش توانايي آن در جلوگيري از آنزيم ضدالتهابي مي شود.

تعداد بازديد:542 آخرين تغييرات:94/12/20
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر