سه شنبه 6 تير 1396 - 3 شوال 1438 - 27 ژوئن 2017
صفحه اصلي/پزشكي


 
 


 










 


 












خروجي RSS

خوراکی های ممنوعه دوران بارداری/خطر سقط جنین

متخصصان توصيه مي کنند؛

خوراکي هاي ممنوعه دوران بارداري/خطر سقط جنين

لازم است زنان باردار در طول دوره بارداري به خاطر سلامت خود و نوزادشان تغييراتي در سبک زندگي شان ايجاد کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، از آنجايي که سيستم ايمني زنان باردار در اين دوران ضعيف مي شود و بسيار در معرض بيماري هاي ناشي از مواد غذايي قرار مي گيرند، بهتر است از خوردن برخي خوراکي ها در طول اين دوران پرهيز کنند.

پنير فتا: اين پنير حاوي باکتري ليستريا که با بروز عفونت ليستريوسيس مرتبط است. اين باکتري مي تواند منجر به تولد پيش از موعد و سقط جنين شود. پنير چدار و پنير سوئيسي گزينه هاي خوبي در اين دوران هستند.

شير پاستوريزه نشده: اين نوع شير حاوي باکتري هاي نظير ليستريا، E.coli و کامپيلوباکتر است که مي تواند موجب عفونت جفت شده، وارد خون مي شود و عفونت به نوزاد برسد.

غذاي دريايي: در طول دوره بارداري به شدت از مصرف غذاهاي دريايي خودداري کنيد چراکه حاوي مقادير بالاي باکتري و جيوه هستند و در صورت مصرف زياد موجب سمي شدن سيستم عصبي مي شوند. در اين دوران خوردن ماهي هاي آب شيرين که بيش از دو بار در هفته نباشد توصيه مي شود.

مواد خوراکي نيم پخته: از خوردن تخم مرغ، گوشت و ماکيان نيم پخته در طول اين دوران جداً خودداري کنيد چراکه ممکن است آلوده به باکتري هاي مضري باشند. از اينرو قبل از مصرف از پخت کامل آنها مطمئن شويد. تخم مرغ را آنقدر بپزيد که زرده آن سفت شود.

آبميوه هاي پاستوريزه نشده: حتما از ابميوه هاي که در داخل خانه تهيه مي کنيد استفاده کنيد. همچنين از خوب شسته شدن ميوه ها و سبزيجات مطمئن باشيد تا آلودگي هاي شيميايي بر روي آنها از بين رفته باشد.

تعداد بازديد:315 آخرين تغييرات:95/01/18
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر