جمعه 31 شهريور 1396 - 1 محرم 1439 - 22 سپتامبر 2017
صفحه اصلي/پزشكي

مصرف میوه و سبزی موجب کاهش مرگ قلبی می شود

محققان گزارش کردند؛

مصرف ميوه و سبزي موجب کاهش مرگ قلبي مي شود

الزام مردم جهان به مصرف بيشتر ميوه و سبزيجات مي تواند به شکل قابل توجهي موجب کاهش ناتواني و مرگ زودهنگام ناشي از بيماري قلبي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در اين مطالعه محققان دانشگاه واشنگتن در سياتل داده ها و مطالعات قبلي را براي تعيين تاثير مصرف ميوه و سبزيجات بر «ناتواني ناشي از بيماري قلبي در طول سال هاي عمر» (DALY) در ۱۹۵ کشور بررسي کردند. هر DALY معادل يک سال از دست رفته از سال هاي سالم بودن عمر است.

يافته ها نشان داد مصرف کم ميوه منجر به ۵۷ ميليون DALY و مصرف کم سبزيجات بيش از ۴۴ ميليون DALY را دربر خواهد داشت. DALY معياري براي اندازه گيري بار تحميلي ناشي از بيماري است که براساس سال هاي از دست رفته ناشي از بيماري، ناتواني يا مرگ زودهنگام محاسبه مي شود.

محققان دريافتند بار ناشي از بيماري قلبي مرتبط با مصرف محدود ميوه در روآندا (۵ درصد) کمترين و در ن (۲۳ درصد) بالاترين ميزان بود. بار ناشي از بيماري قلبي مرتبط با مصرف ميوه سبزيجات در کره جنوبي (۶ درصد) کمترين و در مغولستان (بالغ بر ۱۹ درصد) بيشترين بود.

به گفته محققان، کشورهاي ثروتمند داراي کمترين بار ناشي از بيماري قلبي در رابطه با مصرف کم ميوه و سبزيجات بودند.

پاتريک سر، عضو تيم پژوهش، در اين باره مي گويد: «تلاش براي افزايش مصرف ميوه و سبزيجات توسط مردم مي تواند منجر به حفظ ميليون ها سال از عمر سالم افراد در جهان شود.»

تعداد بازديد:176 آخرين تغييرات:95/12/19
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر