پنج شنبه 5 مرداد 1396 - 3 ذي القعده 1438 - 27 ژولاي 2017
صفحه اصلي/پزشكي

کاهش ۴۰ درصدی ریسک سرطان سینه با رژیم غذایی مدیترانه ای

محققان پي بردند؛

کاهش ۴۰ درصدي ريسک سرطان سينه با رژيم غذايي مديترانه اي

مطالعات نشان مي دهد رژيم غذايي مديترانه اي ريسک سرطان سينه را تا ۴۰ درصد کاهش مي دهد. اين رژيم غذايي مملو از ماهي، روغن زيتون و سبزيجات است.

به گزارش خبرنگار مهر، فوايد رژيم غذايي مديترانه اي متعدد بوده و از کاهش ريسک بيماري قلبي تا افزايش قدرت مغز را دربرمي گيرد. حال مطالعه جديد محققان دانشگاه ماستريخت هلند نشان مي دهد اين رژيم غذايي ريسک ابتلا به سرطان را نيز کاهش مي دهد.

محققان پي بردند زناني که به دقت رژيم غذايي شان تحت نظر بود و رژيم شان سرشار از گياهان، ماهي و روغن زيتون بود، ۴۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به نوعي سرطان سخت سينه قرار داشتند.

در اين مطالعه بيش از ۶۲ هزار زن به مدت ۲۰ سال تحت نظر بوده و محققان پي بردند ريسک ابتلا به سرطان سينه ER-منفي در اين زنان در مقايسه با زناني که رژيم غذايي با حداقل شباهت به رژيم غذايي مديترانه اي را داشتند ۴۰ درصد کمتر بود.

به گفته محققان، سرطان سينه ER-منفي از لحاظ درمان بسيار دشوار بوده و غالباً نسبت به انواع ديگر سرطان کشنده تر است چراکه به هورمون ها يا درمان هاي هورموني واکنش نشان نمي دهد.

تعداد بازديد:209 آخرين تغييرات:95/12/24
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر