دوشنبه 19 آذر 1397 - 2 ربيع الثاني 1440 - 10 دسامبر 2018
صفحه اصلي/پزشكي

افزایش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف همبرگر و پیتزا

محققان هشدار مي دهند؛

افزايش ريسک ابتلا به سرطان با مصرف همبرگر و پيتزا

يک مطالعه جديد نشان مي دهد همبرگر و پيتزا علاوه بر افزايش وزن در بزرگسالان، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را نيز افزايش دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه اريزونا دريافتند مصرف غذاهاي پرانرژي با افزايش ۱۰ درصدي سرطان هاي مرتبط با چاقي در بين زنان مربتط است.

سينتيا تامسون، سرپرست تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «اثرات نشان داده شده در زنان داراي وزن نرمال در ارتباط با خطر ابتلا به سرطان هاي ناشي از چاقي، يافته اي جديد است.»

تامسون در ادامه مي افزايد: «اين يافته نشان مي دهد که تنها کنترل وزن در پيشگيري از سرطان هاي مرتبط با چاقي موثر نيست، بلکه زنان بايد بر رژيم غذايي داراي انرژي بالا نيز توجه داشته باشند.»

غذاهاي کامل از جمله سبزيجات، ميوه ها، پروتئين هاي کم چرب و لوبيا، داراي انرژي کم هستند زيرا آنها مقدار زيادي مواد مغذي را با کمترين کالري تامين مي کنند.

غذاهاي فرآوري شده مانند همبرگر و پيتزا داراي تراکم انرژي بالا هستند و شما نياز به مصرف مقدار بيشتري از آنها براي دريافت مواد مغذي لازم هستيد.

تعداد بازديد:16 آخرين تغييرات:97/09/15
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر