دوشنبه 11 فروردين 1399 - 5 شعبان 1441 - 30 مارس 2020
صفحه اصلي/پزشكي

نحوه نگهداری ایمن غذاها در یخچال

سازمان غذا و دارو آمريکا توصيه مي کند؛

نحوه نگهداري ايمن غذاها در يخچال

نگهداري موادغذايي در يخچال مي تواند به حفظ سلامت خوراکي ها در مقابل ميکروب ها و پيشگيري از بيماري هاي ناشي از موادغذايي کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سازمان غذا و دارو آمريکا نکات زير را براي نگهداري مواد خوراکي در يخچال توصيه مي کند:

- مواد خوراکي مارينه شده را به جاي نگهداري در دماي محيط، در يخچال نگهداري کنيد. باکتري ها به سرعت در دماي محيط تکثير مي شوند.

- بطور مرتب يخچال را تميز کنيد و مواد ريخته شده در يخچال را فورا پاک کنيد تا رشد باکتري ها کاهش يابد.

- از چکه کردن آب گوشت در يخچال جلوگيري نماييد که مي تواند امکان پخش ميکروب ها را به غذاها فراهم سازد.

- مواد خوراکي در يخچال را با درپوش بپوشانيد.

- هر روز مواد خوراکي فاسدشدني در يخچال را چک کنيد.

- تخم مرغ ها را در ظرفي در خود يخچال به جاي درب آن نگهداري کنيد، چراکه دما در قسمت درب يخچال بيشتر است.

- همواره تاريخ انقضاء مواد خوراکي را چک کنيد.

- در صورت تغيير ظاهر مواد خوراکي يا گذشت تاريخ انقضاء آن، ماده خوراکي را دور اندازيد.

تعداد بازديد:196 آخرين تغييرات:97/11/02
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر