یکشنبه 3 شهريور 1398 - 23 ذي الحجه 1440 - 25 آگوست 2019
صفحه اصلي/پزشكي


 
 


 










 


 












خروجي RSS

تاثیر مصرف خوراکی های مضر بر افزایش ریسک آلرژی در کودکان

محققان ايتاليايي هشدار مي دهند؛

تاثير مصرف خوراکي هاي مضر بر افزايش ريسک آلرژي در کودکان

به گفته محققان، مصرف زياد خوراکي هاي مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژي هاي غذايي در کودکان است.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ناپل ايتاليا دريافتند مصرف زياد محصولات AGEs (advanced glycation end) با بروز آلرژي‌هاي غذايي در کودکان مرتبط است.

AGEs به ميزان بالا در جانک فودهاي نظير مواد قندي، خوراکي‌هاي فرآوري شده، و گوشت‌هاي کبابي وجود دارند. به گفته محققان، وجود اين ماده نقش مهمي در ابتلا و پيشرفت بيماري‌هاي متفاوت اکسايشي نظير ديابت، تصلب شريان و اختلالات نورولوژيکي دارد.

در اين مطالعه، تيم تحقيق ۶۱ کودک بين سنين ۶ تا ۱۲ سال را بررسي کردند. اين کودکان در قالب سه گروه تقسيم بندي شده بودند: کودکان مبتلا به آلرژي غذايي، کودکان مبتلا به آلرژي‌هاي تنفسي و گروه کنترل که سالم بودند.

محققان به وجود رابطه چشمگيري بين AGEs و مصرف جانک فودها و ابتلا به آلرژي‌هاي غذايي پي بردند.

تعداد بازديد:60 آخرين تغييرات:98/03/22
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر