یکشنبه 3 شهريور 1398 - 23 ذي الحجه 1440 - 25 آگوست 2019
صفحه اصلي/پزشكي


 
 


 










 


 












خروجي RSS

مصرف کم میوه و سبزیجات منجر به سکته و بیماری قلبی می شود

محققان عنوان مي کنند؛

مصرف کم ميوه و سبزيجات منجر به سکته و بيماري قلبي مي شود

نتايج يک مطالعه مقدماتي نشان مي دهد عدم مصرف کافي ميوه و سبزيجات منجر به مرگ سالانه ميليون ها نفر بر اثر سکته و بيماري قلبي مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر، يافته هاي تحقيقاتي نشان مي دهد حدود يک مرگ از هر ۷ مرگ ناشي از مشکلات قلبي-عروقي به دليل مصرف کم ميوه و حدود يک مرگ از هر ۱۲ مرگ ناشي از مشکلات قلبي-عروقي به دليل مصرف کم سبزيجات است.

طبق تحقيقات، مصرف کم ميوه با مرگ قلبي-عروقي حدود ۱.۸ ميليون نفر در سال ۲۰۱۰ مرتبط بوده و مصرف کم سبزيجات عامل مرگ ناشي از مشکلات قلبي-عروقي در حدود يک ميليون نفر در همان سال بوده است.

ميوه و سبزيجات منبع خوب فيبر، پتاسيم، منيزيم، آنتي اکسيدان ها و فنوليک ها هستند که مي توانند موجب کاهش فشارخون و کلسترول شده و سلامت و تنوع باکتري هاي دستگاه گوارش را بهبود بخشند.

محققان ميزان مطلوب ميوه مصرفي در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سيب کوچک و ميزان مصرف مطلوب سبزيجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هويج خام تعريف مي کنند.

محققان در اين مطالعه، ميانگين مصرف ملي ميوه و سبزيجات بيش از ۱۱۰ کشور را در سال ۲۰۱۰ بررسي کردند و آنها را با داده هاي مربوط به مرگ ناشي از بيماري قلبي-عروقي در هر کشور در آن سال مقايسه کردند.

بررسي ها نشان داد مصرف کم ميوه منجر به مرگ حدود ۱.۳ ميليون نفر به دليل سکته و بالغ بر ۵۲۰ هزار مرگ ناشي از بيماري قلبي عروق کرونر شد. همچنين مصرف کم سبزيجات منجر به مرگ حدود ۲۰۰ هزار نفر به دليل سکته و مرگ بيش از ۸۰۰ هزار نفر به دليل بيماري قلبي عروق کرونر شده بود.

«ويکتوريا ميلر»، سرپرست تيم تحقيق از دانشگاه تافتس آمريکا، در اين باره مي گويد: «يافته هاي ما بر افزايش مصرف ميوه و سبزيجات در سراسر دنيا به منظور بهبود سلامت قلب تاکيد دارد.»

تعداد بازديد:65 آخرين تغييرات:98/03/22
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر