یکشنبه 30 تير 1398 - 18 ذي القعده 1440 - 21 ژولاي 2019
صفحه اصلي/اخبار استان


 
 


 










 


 












خروجي RSS

۶۰ درصد موارد ابتلا به تب کنگو مربوط به سیستان و بلوچستان است

معاون دانشگاه علوم پزشکي زاهدان:

۶۰ درصد موارد ابتلا به تب کنگو مربوط به سيستان و بلوچستان است

زاهدان- معاون دانشگاه علوم پزشکي زاهدان گفت: ۶۰ درصد موارد ابتلا به تب کريمه کنگو کشور در سال‌هاي اخير به سيستان و بلوچستان اختصاص داشته است.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي دانشگاه علوم پزشکي زاهدان، سيد مهدي طباطبايي اظهار داشت: تب کريمه کنگو به راحتي قابل کنترل است و مي توان به آساني و با رعايت اصول بهداشتي شامل آموزش نکات ايمني و بهداشتي به مردم و نظارت بر خريد گوشت ذبح شده از محل هاي معتبر و استاندارد توسط شهروندان، عوارض ناشي از اين بيماري را به حداقل رساند.

وي افزود: بيشترين علت ابتلا به اين بيماري در سيستان و بلوچستان به قاچاق دام و عرضه غيرمجاز آن مربوط مي شود.

معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني زاهدان بيان کرد: ۹ بيمار مبتلا به تب کريمه کنگو از ابتداي امسال تاکنون‌در سيستان و بلوچستان شناسايي شدند.

وي برگزاري دوره‌هاي آموزشي ويژه اقشار مختلف جامعه، برپايي نشست‌هاي آگاهي افزايي در مناطق داراي بيشترين درگيري بيماري، فرهنگ سازي از طريق رسانه هاي عمومي و پذيرش و درمان بيماران در بيمارستان بوعلي زاهدان را از مهمترين اقدامات اين دانشگاه براي پيشگيري و مقابله با اين بيماري عنوان کرد.

طباطبايي با اشاره به اهميت پيشگيري از بيماري تب کريمه کنگو بيان کرد: افرادي که نقش مستقيم در نگهداري و کشتار دام دارند بايد حتماً از وسايل حفاظتي از جمله دستکش، چکمه، پيراهن آستين بلند و روپوش استفاده کنند تا مورد گزش کنه ناقل اين بيماري و آلودگي به ترشحات و خون حيوان قرار نگيرند.

وي ادامه داد: گوشت حيوان ذبح شده بايد حداقل ۲۴ ساعت و جگر و دل و قلوه آن حداقل ۴۸ ساعت در دماي پايين (درون يخچال) نگهداري و سپس برش داده شود و براي قطعه قطعه کردن گوشت نيز دستکش و روپوش مورد استفاده قرار گيرد.

تعداد بازديد:35 آخرين تغييرات:98/04/18
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر