پنج شنبه 14 فروردين 1399 - 8 شعبان 1441 - 2 آپريل 2020
صفحه اصلي/پزشكي


 
 


 










 


 




 








خروجي RSS

مصرف محصولات سویا موجب افزایش طول عمر می شود

مصرف محصولات سويا موجب افزايش طول عمر مي شود

مطالعات نشان مي دهد مصرف محصولات سويا تخميرشده با افزايش طول عمر مرتبط است.
مطالعات محققان ژاپني نشان مي‌دهد افرادي که بيشتر محصولات سويا تخميرشده مصرف مي‌کنند با کاهش ريسک مرگ به دلايل گوناگون روبرو هستند.

در کشورهاي آسيايي، بخصوص ژاپن، انواع گوناگوني از محصولات سويا مصرف مي‌شوند که عبارتند از ناتو (سويا تخميرشده با باکتري Bacillus subtilis)، ميزو (سويا تخميرشده با Aspergillus oryzae) و توفو (پنير سويا).
محققان ژاپني در مطالعه خود به بررسي ۴۲,۷۵۰ مرد و ۵۰,۱۶۵ زن در رده سني ۴۵ تا ۷۴ سال پرداختند. شرکت کنندگان پرسشنامه‌اي در مورد عادات رژيم غذايي، سبک زندگي، و وضعيت سلامت شأن تکميل کرده بودند. گزارش مرگ اين افراد در طول مدت ۱۵ سال بررسي شد.
محققان دريافتند مصرف بيشتر سويا تخميرشده (ناتو و ميزو) با کاهش قابل توجه (۱۰ درصد) ريسک مرگ به هر علتي مرتبط بود، اما مصرف کل محصولات سويا ارتباطي با کاهش مرگ و مير نداشت.
محققان اذعان دارند که محصولات سويا تخميرشده سرشار از فيبر، پتاسيم و عناصر بيواکتيو است که به توضيح وجود اين رابطه کمک مي‌کند.
محققان بر انجام تحقيقات بيشتر در اين زمينه تاکيد دارند.



 
تعداد بازديد:109 آخرين تغييرات:98/11/14
نظرات

نظر شما:
نام و نام خانوادگي
پست الكترونيك
نظر